2022

The Addams Family

Ontwerp huisstijl voor de musical “The Addams Family” van stichting BOV in Bergen op Zoom. 

– Beeldmerk
– Brandbook
– Social Media Posts
– Producten

Almanak
Smeetskring

Illustraties voor de 31e almanak der T.F.V “De Smeetskring” uit Tilburg. De illustraties symboliseren de verschillende studiereizen die de studievereniging heeft gemaakt.

Geboortekaart

In Maart 2022 werd Lasse geboren en EGG Ontwerp mocht zijn geboortekaart illustreren en vormgeven. Het eindresultaat; een hele persoonlijke en unieke kaart

Carrusnavalis
Festivalus

Work in Progress:

Aquarel verf tafereel over de Vastenavend. In 2023 te koop voor bij u thuis aan de muur.

`Potje Dweilen!

Dit jaar kwam de Leutsjop weer met een nieuw spel; “Potje Dweilen!”. Een kaartspel waarbij je allerlei combinaties van de Bergse Vastenavend probeert te verzamelen. Voor dit spel mocht EGG Ontwerp 12 leutige illustraties maken. 

DB Doe ta nou nie!

In 2022 kreeg het Krabbegat er een nieuw dweilbandje bij; “Dweilband Doe Ta Nou Nie!”. Voor deze dweilband heeft EGG Ontwerp een leutig nieuw logo mogen ontwerpen. 

Save The Date!

Het behalen van je bul (diploma) is natuurlijk iets wat gevierd mag worden en als je van lekker eten houdt is een afstudeer diner de perfecte manier om dit te doen. Voor Femke mocht EGG Ontwerp een “Save The Date” kaart ontwerpen voor haar afstudeer diner.

Verhuiskaart

Begin 2022 verhuisde de familie Van Dijk naar hun  nieuwe woning. Deze mijlpaal wilde ze graag met hun familie & vrienden delen. Het eindresultaat; een mooie kaart met karikaturen en persoonlijke elementen om hun verhuizing kenbaar te maken.

Mottes ore

De mannen van “Mottes ore” kwamen dit jaar met het tv programma “Mottes ore Kefee”. EGG Ontwerp mocht voor dit programma een aantal illustraties maken, waaronder het logo. Het logo is vervolgens tijdens de vastenavend nog verspreid door middel van de door EGG ontworpen bierviltjes.