2020

Een Missie

Een Missie, een stripboek over een waargebeurd verhaal dat zich afspeelde tijdens de tweede wereldoorlog in Sint Annaland. EGG Ontwerp ging samen met de kinderen van ““OBS De Casembroot en de School met de Bijbel aan de slag om dit verhaal te vertellen. De kinderen mochten ieder een tekening maken die ze bij het verhaal vonden passen. Casper liet zich hier vervolgens door inspireren toen hij begon met illustreren. 

Elluf Elluf Tafereel

“Elluf Elluf” 2020 zag er door de coronacrisis anders uit dan normaal. In de week voorafgaand tekende Casper dit “Elluf Elluf” tafereel. Het schetst een beeld van hoe het er uit had kunnen zien als 11-11 wel doorgang had gevonden. In deze digitale print zitten veel kleine details verwerkt, waaronder Bleekveld nummer 4. Waar Casper later dat jaar zou gaan wonen. 

DB de Troela's

Eind 2019 werd vrouwen dweilbandje de Troela’s opgericht. Begin 2020 mocht EGG Ontwerp een logo ontwerpen. Het logo, die een leutige maar krachtige vrouw laat zien, word nu al een aantal jaar met trots door de dames gebruikt.